Az androidok álmodnak elektronikus bárányokkal

Kísérőprogram

AI animációs képalkotó előadás és workshop

Ne csak beszéljünk róla, próbáljuk is ki! Az androidok álmodnak elektronikus bárányokkal előadás és workshop során Bedzsula Ádám, kliprendező, kreatív producer, VJ, AI művész a mesterséges intelligenciával való képalkotás eredetéről, múltjáról, jelenéről és potenciális jövőjéről beszél.
A workshopon 10 fő tud részt venni, jelentkezni a regisztrációs linkre kattintva lehet.


Előadás: A program első fele egy előadás, amelynek során az érdeklődők megismerkedhetnek az AI által generált képi tartalmak működési elvével, bepillantást nyernek abba, hogy mi mindenre lehet és érdemes használni a Stable Diffusion-t, milyen képalkotási területeken integrálható ez a rendszer, és milyen hatása van és lehet a vizuális kreatív szakmákra, avagy hogyan alakítja át a mesterséges intelligencia az alkalmazott és képzőművészek munkamódszereit.

Workshop: Animációkészítés Stable Diffusion-nel. A workshop során a résztvevők a gyakorlatban tapasztalják meg az előadásban elhangzottakat, tehát a mesterséges intelligenciával történő kép- és mozgóképalkotás elvét, élesben próbálják ki a rendszert, és így elsajátítják az AI animációkészítés technikáinak alapjait, amelynek a végén az általuk készített animációval gazdagodnak! Az előadás 15.00-kor kezdődik és regisztrációhoz kötött. Az előadáson 25 fő tud résztvenni. A workshopok 15:30-kor és 16:30-kor kezdődnek, amelyeken 5-5 fő vehet részt.


Információk

Időpont 2024. június 13. 15:00
f|x|r Galéria és Médialabor Veszprém
Program Az androidok álmodnak elektronikus bárányokkal Esemény Kísérőprogram

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!