KONCERT: EURÓPA KIADÓ, PSYCHO MUTANTS, DJ KANADA KÁOSZ

Kísérőprogram

Június 9-én, péntek este a Psycho Mutants-szal, az Európa Kiadóval és Dj Kanada Káosszal bulizhatunk az Óváros téren.

PSYCHO MUTANTS

Június 9., 18:30

Kiváló új lemezét mutatja be a Psycho Mutants! Rajta sötét árnyak, teremtő őrület, gyönyörű sikolyok, hatalmas szenvedély, lángoló élet! 

A Psycho Mutants utolsó nagylemeze 2014-ben jelent meg, amivel ráadásul látványos sikereket ért el a nemzetközi zenei piacon, a legfontosabb francia lapok írtak róla, rádiós rotációba került, és nemzetközi turné kísérte. A sötét, főképp a pszichedelikus rock és a country határmezsgyéjén mozgó Motherland a zenekar életének fontos következő állomása, ami érett, komplex, mégis az előzőekhez képest letisztultabb és homogénebb világot mutat, benne az elmúlt időszak összes kihívásával, félelmével, indulatával. 

A lemez a francia Beast Records gondozásában jelenik meg, ami óriási elismerést jelent egy hazai zenekar számára. A Beast ráadásul az underground színtéren az egyik legfontosabb kiadó, olyan zenekarokkal dolgoznak többek között, mint Tex Perkins, Burn in Hell, King Gizzard & The Lizard Wizard, vagy Mr. Airplane Man.

EURÓPA KIADÓ

Június 9., 21:00

A ’80-as évek elején alakult, Menyhárt Jenő  gitáros–énekes–igazgató köré épülő Európa Kiadó a magyar alternatív könnyűzene úttörő, mára legendássá vált formációja. A zenekar közel 40 éves fennállása alatt számos emblematikus felállásban működött, jelenleg Menyhárt Jenő mellett  Bujdosó János, Kálmán András, Koroknay András és Gyenge Lajos a zenekar  tagjai.

A 2020-ban rögzítette új lemezanyagát az együttes, Love 2020 címen, amely végül 2021. októberében jelent meg.

DJ KANADA KÁOSZ

Június 9., 23:00

Az egyik legválogatósabb lemezlovas a széles underground-földön, szégyentelen diszkót, lüktető funkot éppúgy kever, mint szélsebes szvingeket vagy modern basszusterhelt törtütemeket, de egy kísérletezős hangjátékba is belecsöppenhetünk a szettjeiben.

Helyszín: Filmio Fröccsterasz (Veszprém, Óváros tér)


Információk

Időpont 2023. június 09. 18:30 Program KONCERT: EURÓPA KIADÓ, PSYCHO MUTANTS, DJ KANADA KÁOSZ Esemény Kísérőprogram Jegyek

Hozzáférhetőség

Amennyiben nehézségekbe ütközik oldalunk böngészése során, válasszon az alábbi hozzáférhetőségi lehetőségeink közül!