Pótvetítés - Spirál

2020 | Magyar-román dráma | 100 perc
16 éven aluliak számára nem ajánlott
Szentháromság tér, Vár
Pótvetítés - Spirál

SPIRÁL PÓTVETÍTÉS / Tegnap este az időjárás viszontagságai miatt elmaradt Felméri Cecília Spirál című filmjének szabadtéri vetítése. Most azonban bepótoljuk! Várunk mindenkit a veszprémi várba, a Szentháromság térre 22:50-kor.

Lélektani krimi az elengedésről, az ismétlődő kapcsolatokról, és a szembenézés nehézségeiről, főszerepben Borbély Alexandrával, Kiss Diána Magdolnával és az Arany Medve-díjas Anyai szív sztárjával, Bogdan Dumitrache román színésszel.

Egy férfi és két nő különös háromszögtörténete bontakozik ki egy tóparti házban. A horgásztó távol esik a várostól, egy elszigetelt, varázslatos világ. Halak, madarak, vadállatok békésnek tűnő otthona. A felszín alatt azonban titkok lappanganak, és az évszakok körforgásával együtt a horgásztavat gondozó férfi és a két nő baljós története is beteljesedik.

A kolozsvári Felméri Cecília első nagyjátékfilmje lélektani krimi az elengedésről, az ismétlődő kapcsolatokról, és a szembenézés nehézségeiről, főszerepben Borbély Alexandrával, Kiss Diána Magdolnával és az Arany Medve-díjas Anyai szív sztárjával, Bogdan Dumitrache román színésszel.

Alkotók

Rendező és író: Felméri Cecília
Producer: Mécs Mónika, Muhi András
Operatőr: Réder György
Zeneszerző: Balázs Ádám

Szereplők

Borbély Alexandra, Bogdan Dumitrache, Kiss Diána Magdolna, Uhrik Dóra, Köleséri Sándor, Krisztik Csaba

Díjak

Varsói Nemzetközi Filmfesztivál (2020) – A zsűri különdíja
Thesszaloniki Nemzetközi Filmfesztivál (2020) – A zsűri különdíja