Jegyek

A Magyar Mozgókép Fesztivál 2022-ben többféle jegyvásárlási konstrukcióval lesz látogatható. Kedvezményes és normál árú bérletekkel, szakmai akkreditációval és filmenként, programonként megváltható egyedi jegyekkel készülünk filmrajongó vendégeinknek. 

A jegyeket online, a mozgokepfesztival.hu JEGYVÁSÁRLÁS menüpontjában lehet megvásárolni. 

A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.

NÉZŐI FESZTIVÁL BÉRLETEK (április 29-én, 12:00-tól elérhetők)

  • FESZTIVÁL BÉRLET: 5.000 Ft/fő/ 4 nap, ami minden vetítésre és koncertre (jegyfelvételhez kötötten, a rendelkezésre álló helyek számától függően) bejutást biztosít.
  • EARLY BIRD FESZTIVÁL BÉRLET: 2.500 Ft/fő/ 4 nap - május 15. éjfélig vásárolható.
  • KEDVEZMÉNYES FESZTIVÁL BÉRLET 1.500 Ft/fő >> DIÁK és NYUGDÍJAS és VESZPRÉM / BALATONFÜRED / BALATONALMÁDI LAKOSOKNAK (A programra való belépéskor diák-, személyigazolvány és/vagy lakcímkártya felmutatásával)

 FILM VETÍTÉSEKRE ÉS KONCERTEKRE SZÓLÓ EGYEDI JEGYEK (hamarosan elérhetők)

  • NORMÁL FILM JEGY: 500 Ft / fő /vetítés
  • NAGYJÁTÉKFILM PREMIER JEGY: 1 000 Ft / fő / vetítés (csak nagyjátékfilm premierekre)
  • KEDVEZMÉNYES FILM JEGY: 200 Ft / fő /vetítés minden vetítésre, beleértve a premierekre is. Diákoknak, nyugdíjasoknak, Veszprém/Balatonfüred/Balatonalmádi lakosoknak (A programra való belépéskor diák-, személyigazolvány és/vagy lakcímkártya felmutatásával)
  • FILMIO FRÖCCSTERASZ KONCERT JEGY: 500 Ft / fő / nap (a helyszín minden aznapi programjára érvényes belépő)

A szakmai programokra és beszélgetésekre a belépés ingyenes.

SZAKMAI AKKREDITÁCIÓ 2.500 Ft/fő, ami minden vetítésre és koncertre (a rendelkezésre álló helyek számától függően) bejutást biztosít.

A szakmai akkreditációt a magyar és nemzetközi mozgóképiparban dolgozó szakemberek kaphatják. A bérlet minden vetítésre és koncertre (a rendelkezésre álló helyek számától függően) bejutást biztosít. 

A szakmai akkreditációs kérelmet május 6-tól június 3-ig lehet benyújtani a fesztivál Eventival portálján, ezen a linken keresztül: https://vp.eventival.com/nfih/2022-mozgokep/ 

A szakmai akkreditációs kérelmekről a fesztivál dönt a beadás napjától számított 8 munkanapon belül. A kérelem elfogadása esetén a szakmai akkreditáció a fesztivál által küldött linken lesz megvásárolható. A szakmai passzt a fesztivál első napjától a helyszínen lehet felvenni. A kérelmek elfogadásáról vagy esetleges elutasításáról a szervezők minden esetben értesítést küldenek.

 A FESZTIVÁL FACEBOOK, INSTAGRAM ÉS YOUTUBE OLDALA.

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE

 

A fesztivál ideje alatt (2022 június 9-12.) a vetítések helyszínein és az Óváros téri Filmio Fröccsteraszon is lehet jegyet vásárolni.