Jegyek

JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK A MOZGÓKÉP FESZTIVÁLRA!

 

Online jegyvásárlás: https://mozgokepfesztival.hu/jegyek

Akár az előadás előtti percekben is érdemes így vásárolni, hiszen kezelési költség, regisztráció és sorban állas nélkül is hozzájuthatsz jegyedhez.

 

Offline jegyvásárlás:

Az esemény ideje alatt a vetítések helyszínein és a FILMIO Fröccsteraszon (Veszprém Óváros tér) is lehet jegyet vásárolni.

 

Hangvilla (Veszprém, Brusznyai Árpád u. 2, 8200)

Június 9-én csütörtökön 10:00 és 22:00 között

Június 10-én, 11-én és 12-én 10:00-tól az utolsó filmvetítés kezdési időpontjáig.

 

FILMIO Fröccsterasz (Veszprém, Óváros tér)

18 órától, helyszínzárásig.

 

Minden más helyszínen (Tagóre Sétány - Balatonfüred, Wesselényi Strand - Balatonalmádi, Agóra - Veszprém, Játékszín - Veszprém, Balaton Mozi -Balatonfüred)

Nyitás az első film kezdete előtt 1 órával, zárás az utolsó filmvetítés kezdési időpontjában.

 

BELÉPÉS A PROGRAMOKRA

  • Kérjük érkezz a kezdés előtt minimum 30 perccel az események helyszínére, mert a programban megjelenő időpontok a vetítések kezdetét jelölik.
  • Bérleted a kiemelt helyszíneken a pénztáraknál tudod karszalagra váltani nyitvatartási időben.
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy az előadásokra a bérlettel rendelkezők számára korlátozott mennyiségű helyek vannak fenntartva, a beléptetést a rendelkezésre álló helyek számában korlátozhatjuk. Érkezz időben, hogy biztosan részt tudj venni a vetítésen!

 

BÉRLETEINK:

A fesztivál bérletekből származó bevételből fiatal filmesek oktatását támogatjuk. A támogatás részleteiről további információ hamarosan elérhető lesz közösségi felületeinken és weboldalunkon.

NÉZŐI FESZTIVÁL BÉRLETEK (április 29-én, 12:00-tól elérhetők)

  • FESZTIVÁL BÉRLET: 5.000 Ft/fő/ 4 nap, ami minden vetítésre és koncertre (jegyfelvételhez kötötten, a rendelkezésre álló helyek számától függően) bejutást biztosít.
  • EARLY BIRD FESZTIVÁL BÉRLET: 2.500 Ft/fő/ 4 nap - május 15. éjfélig vásárolható.
  • KEDVEZMÉNYES FESZTIVÁL BÉRLET 1.500 Ft/fő >> DIÁK és NYUGDÍJAS és VESZPRÉM / BALATONFÜRED / BALATONALMÁDI LAKOSOKNAK (A programra való belépéskor diák-, személyigazolvány és/vagy lakcímkártya felmutatásával)

 FILM VETÍTÉSEKRE ÉS KONCERTEKRE SZÓLÓ EGYEDI JEGYEK 

  • NORMÁL FILM JEGY: 500 Ft / fő /vetítés
  • NAGYJÁTÉKFILM PREMIER JEGY: 1 000 Ft / fő / vetítés (csak nagyjátékfilm premierekre)
  • KEDVEZMÉNYES FILM JEGY: 200 Ft / fő /vetítés minden vetítésre, beleértve a premierekre is. Diákoknak, nyugdíjasoknak, Veszprém/Balatonfüred/Balatonalmádi lakosoknak (A programra való belépéskor diák-, személyigazolvány és/vagy lakcímkártya felmutatásával)
  • FILMIO FRÖCCSTERASZ KONCERT JEGY: 500 Ft / fő / nap (a helyszín minden aznapi programjára érvényes belépő)

A szakmai programokra és beszélgetésekre a belépés ingyenes.

SZAKMAI AKKREDITÁCIÓ 2.500 Ft/fő, ami minden vetítésre és koncertre (a rendelkezésre álló helyek számától függően) bejutást biztosít.

A szakmai akkreditációt a magyar és nemzetközi mozgóképiparban dolgozó szakemberek kaphatják. A bérlet minden vetítésre és koncertre (a rendelkezésre álló helyek számától függően) bejutást biztosít. 

A szakmai akkreditációs kérelmet május 6-tól június 3-ig lehet benyújtani a fesztivál Eventival portálján, ezen a linken keresztül: https://vp.eventival.com/nfih/2022-mozgokep/ 

A szakmai akkreditációs kérelmekről a fesztivál dönt a beadás napjától számított 8 munkanapon belül. A kérelem elfogadása esetén a szakmai akkreditáció a fesztivál által küldött linken lesz megvásárolható. A szakmai passzt a fesztivál első napjától a helyszínen lehet felvenni. A kérelmek elfogadásáról vagy esetleges elutasításáról a szervezők minden esetben értesítést küldenek.

 

A FESZTIVÁL FACEBOOK, INSTAGRAM ÉS YOUTUBE OLDALA.

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE